Sušení křížal ve třídě broučci

7. 10. 2024

Jako každý rok si s dětmi povídáme o sklizni ovoce, zeleniny. O tom, jak je pro naše tělo důležité nejen v zimním období. Vyzkoušeli jsme si usušit ovoce a zjístít, zda by nám chutnalo i v jiním provedení. Konktrétně jsme vybrali jablíčka a hrušky.Děti si je pokusily nakrájet a daly do sušičky. Chuť křížal mnohé děti překvapila. Jablíčka jsme použili ze zahrádky, které nám donesli rodiče. Příprava klasických křížal nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti, jen trpělivost, protože umytá a neoloupaná jablka prostě nakrájíme a zbavíme jádřinců.Vše se povedlo a děti si dobře pochutnaly.

Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1Sušení křížal ve třídě broučci 1
Zpět na výpis