Rychvalďáček
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Tvaroh měkký |
0,500 |
kg |
Šlehačka 33% |
0,300 |
l |
Mléko |
0,050 |
l |
Cukr krystal |
0,100 |
kg |
Technologický postup:
Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.
Rychvalďáček
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Tvaroh měkký |
0,500 |
kg |
Šlehačka 33% |
0,300 |
l |
Mléko |
0,050 |
l |
Cukr krystal |
0,100 |
kg |
Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.
MŠ Mírová 1744, Rychvald