Rybí filé na fazolových luscích
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Lusky fazolové mražené |
0,500 |
kg |
Rybí filé - mořské ryby |
1,250 |
kg |
Sůl |
0,020 |
kg |
Kopr čerstvý |
0,005 |
kg |
Máslo |
0,020 |
kg |
Olej stolní |
0,002 |
l |
Technologický postup:
Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.
Rybí filé na fazolových luscích
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Lusky fazolové mražené |
0,500 |
kg |
Rybí filé - mořské ryby |
1,250 |
kg |
Sůl |
0,020 |
kg |
Kopr čerstvý |
0,005 |
kg |
Máslo |
0,020 |
kg |
Olej stolní |
0,002 |
l |
Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.