Pomazánka z lučiny a bílé ředkve
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Ředkev bílá |
0,300 |
kg |
Paprika zelená |
0,050 |
kg |
Sýr lučina |
0,200 |
kg |
Jogurt bílý |
0,100 |
kg |
Pažitka |
0,001 |
kg |
Sůl |
0,001 |
kg |
Pepř mletý |
0,001 |
kg |
Celozrnné pečivo |
10,000 |
ks |
Technologický postup:
Ředkve oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na malé kostičky. Lučinu a jogurt dáme do misky, přidáme sůl + pepř, promícháme se zeleninou. Podáváme s celozrnným pečivem a zdobíme pažitkou.
Pomazánka z lučiny a bílé ředkve
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Ředkev bílá |
0,300 |
kg |
Paprika zelená |
0,050 |
kg |
Sýr lučina |
0,200 |
kg |
Jogurt bílý |
0,100 |
kg |
Pažitka |
0,001 |
kg |
Sůl |
0,001 |
kg |
Pepř mletý |
0,001 |
kg |
Celozrnné pečivo |
10,000 |
ks |
Ředkve oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na malé kostičky. Lučinu a jogurt dáme do misky, přidáme sůl + pepř, promícháme se zeleninou. Podáváme s celozrnným pečivem a zdobíme pažitkou.