Polévka z červené čočky I
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Voda |
2,500 |
l |
Olej olivový |
0,050 |
kg |
Cibule |
0,040 |
kg |
Mrkev |
0,100 |
kg |
Česnek |
0,010 |
kg |
Čočka červená |
0,500 |
kg |
Sůl |
0,001 |
kg |
Petržel nať |
0,010 |
kg |
Technologický postup:
Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.
Polévka z červené čočky I
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Voda |
2,500 |
l |
Olej olivový |
0,050 |
kg |
Cibule |
0,040 |
kg |
Mrkev |
0,100 |
kg |
Česnek |
0,010 |
kg |
Čočka červená |
0,500 |
kg |
Sůl |
0,001 |
kg |
Petržel nať |
0,010 |
kg |
Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.
89. + 44. MŠ Plzeň