Polévka z červené čočky I

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Voda

2,500

l

Olej olivový

0,050

kg

Cibule

0,040

kg

Mrkev

0,100

kg

Česnek

0,010

kg

Čočka červená

0,500

kg

Sůl

0,001

kg

Petržel nať

0,010

kg

Technologický postup:

Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.

89. + 44. MŠ Plzeň

Polévky
Zpět na výpis

Polévka z červené čočky I

Název suroviny

Množství

MJ

Voda

2,500

l

Olej olivový

0,050

kg

Cibule

0,040

kg

Mrkev

0,100

kg

Česnek

0,010

kg

Čočka červená

0,500

kg

Sůl

0,001

kg

Petržel nať

0,010

kg

Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.

89. + 44. MŠ Plzeň