Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Seitan speciál |
0,800 |
kg |
Tříbarevná rýže natural |
0,800 |
kg |
Pórek |
0,300 |
kg |
Olej řepkový |
0,110 |
l |
Česnek |
0,050 |
kg |
Citronová šťáva |
0,075 |
l |
Sojová omáčka fermentovaná |
0,150 |
l |
Technologický postup:
Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.
Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina
Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)
Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Seitan speciál |
0,800 |
kg |
Tříbarevná rýže natural |
0,800 |
kg |
Pórek |
0,300 |
kg |
Olej řepkový |
0,110 |
l |
Česnek |
0,050 |
kg |
Citronová šťáva |
0,075 |
l |
Sojová omáčka fermentovaná |
0,150 |
l |
Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.
Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina
Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)