Krůtí medailonky na zázvoru s krůtí mrkvičkou

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Krůtí prsní řízky

1,000

kg

Zázvor

0,002

kg

Sůl

0,015

kg

Olej stolní

0,050

l

Mrkev baby

0,400

kg

Hrášek mražený

0,400

kg

Mouka hladká

0,050

kg

Technologický postup:

Krůtí prsa nakrájíme na medailonky, jemně naklepeme, posypeme zázvorem. Maso opečeme po obou stranách na oleji, výpek zaprášíme moukou, podlijeme vodou a necháme povařit. Mrkvičku s hráškem osolíme a uvaříme v páře.


Drůbeží a rybí pokrmy
Zpět na výpis

Krůtí medailonky na zázvoru s krůtí mrkvičkou

Název suroviny

Množství

MJ

Krůtí prsní řízky

1,000

kg

Zázvor

0,002

kg

Sůl

0,015

kg

Olej stolní

0,050

l

Mrkev baby

0,400

kg

Hrášek mražený

0,400

kg

Mouka hladká

0,050

kg

Krůtí prsa nakrájíme na medailonky, jemně naklepeme, posypeme zázvorem. Maso opečeme po obou stranách na oleji, výpek zaprášíme moukou, podlijeme vodou a necháme povařit. Mrkvičku s hráškem osolíme a uvaříme v páře.