Karbanátek celerový s kuřecím masem
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Sůl |
0,020 |
kg |
Strouhanka |
0,100 |
kg |
Celer |
0,250 |
kg |
Vejce |
3,000 |
ks |
Olej stolní |
0,050 |
l |
Majoránka |
0,002 |
kg |
Kuřecí řízky |
0,900 |
kg |
Technologický postup:
Kuřecí maso umeleme společně s celerem. Přidáme máčenou žemli v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta tvoříme karbanátky, které vložíme do gastronádoby. Karbanátky potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.
Karbanátek celerový s kuřecím masem
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Sůl |
0,020 |
kg |
Strouhanka |
0,100 |
kg |
Celer |
0,250 |
kg |
Vejce |
3,000 |
ks |
Olej stolní |
0,050 |
l |
Majoránka |
0,002 |
kg |
Kuřecí řízky |
0,900 |
kg |
Kuřecí maso umeleme společně s celerem. Přidáme máčenou žemli v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta tvoříme karbanátky, které vložíme do gastronádoby. Karbanátky potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.