Dýňový krém
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Dýně máslová |
1,250 |
kg |
Cuketa |
0,200 |
kg |
Syrová červená řepa |
0,050 |
kg |
Sůl |
0,005 |
kg |
Sójová omáčka |
0,005 |
l |
Bio zeleninový bujon |
0,005 |
kg |
Technologický postup:
Dýni i cuketu omyjeme, nastrouháme, krátce povaříme v malém množství vody s přidaným bujonem (čím méně, tím větší hustotu bude mít a vyhneme se tak nutnosti zahušťování) a v mixéru důkladně rozmixujeme na kaši. Ve finále ochutíme minimem sójové omáčky a ozdobíme nastrouhanou červenou řepou.
Dýňový krém
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Dýně máslová |
1,250 |
kg |
Cuketa |
0,200 |
kg |
Syrová červená řepa |
0,050 |
kg |
Sůl |
0,005 |
kg |
Sójová omáčka |
0,005 |
l |
Bio zeleninový bujon |
0,005 |
kg |
Dýni i cuketu omyjeme, nastrouháme, krátce povaříme v malém množství vody s přidaným bujonem (čím méně, tím větší hustotu bude mít a vyhneme se tak nutnosti zahušťování) a v mixéru důkladně rozmixujeme na kaši. Ve finále ochutíme minimem sójové omáčky a ozdobíme nastrouhanou červenou řepou.