Cuketové rizoto

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Cuketa

1,000

kg

Žampióny

0,500

kg

Cibulka jarní

0,333

kg

Olej stolní

0,000

l

Rýže

0,267

kg

Bazalka

0,003

kg

Sůl

0,003

kg

Pepř mletý

0,003

kg

Technologický postup:

Na oleji podusíme očištěné a nakrájené žampióny, cuketu a jarní cibulku, osolíme, opepříme a podusíme. Promícháme s uvařenou rýži a před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.

Dana Brožová – ŠJ Vítkov

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Cuketové rizoto

Název suroviny

Množství

MJ

Cuketa

1,000

kg

Žampióny

0,500

kg

Cibulka jarní

0,333

kg

Olej stolní

0,000

l

Rýže

0,267

kg

Bazalka

0,003

kg

Sůl

0,003

kg

Pepř mletý

0,003

kg

Na oleji podusíme očištěné a nakrájené žampióny, cuketu a jarní cibulku, osolíme, opepříme a podusíme. Promícháme s uvařenou rýži a před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.

Dana Brožová – ŠJ Vítkov