Cizrnový krém
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Voda |
2,500 |
l |
Cizrna |
0,300 |
kg |
Mrkev |
0,100 |
kg |
Česnek |
||
Sůl |
0,010 |
kg |
Majoránka |
Technologický postup:
Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).
Cizrnový krém
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Voda |
2,500 |
l |
Cizrna |
0,300 |
kg |
Mrkev |
0,100 |
kg |
Česnek |
||
Sůl |
0,010 |
kg |
Majoránka |
Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).
89. + 44. MŠ Plzeň