Cizrnové pyré s amarantem, grilovaná zelenina, celerové „škvarky“
Suroviny:
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Cizrna |
0,500 |
kg |
Amarant |
0,050 |
kg |
Majoránka |
0,020 |
kg |
Lahůdkové droždí |
0,020 |
kg |
Himalájská sůl |
0,010 |
kg |
Barevné papriky |
0,600 |
kg |
Červená cibule |
0,200 |
kg |
Cuketa |
0,500 |
kg |
Řepkový olej |
0,300 |
kg |
Provensálské koření |
0,010 |
l |
Celer |
1,000 |
kg |
Technologický postup:
Uvařenou cizrnu vymícháme na pyré, dochutíme majoránkou, lahůdkovým droždím a himalájskou solí. Přimícháme uvařený amaranth. Zeleninu nakrájíme na větší měsíčky, promícháme s řepkovým nebo olivovým olejem a provensálským kořením. Připravujeme v konvektomatu na pečení 170 st. zhruba 15 minut . Čerstvý celer nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem a na pečicím papíru pečeme v konvektomatu do změknutí. Upečenými „škvarkami“ sypeme cizrnové pyré.
Průměrná hmotnost porce: 280 gr
Alergeny: 09 celer
Cizrnové pyré s amarantem, grilovaná zelenina, celerové „škvarky“
Název suroviny |
Množství |
MJ |
Cizrna |
0,500 |
kg |
Amarant |
0,050 |
kg |
Majoránka |
0,020 |
kg |
Lahůdkové droždí |
0,020 |
kg |
Himalájská sůl |
0,010 |
kg |
Barevné papriky |
0,600 |
kg |
Červená cibule |
0,200 |
kg |
Cuketa |
0,500 |
kg |
Řepkový olej |
0,300 |
kg |
Provensálské koření |
0,010 |
l |
Celer |
1,000 |
kg |
Uvařenou cizrnu vymícháme na pyré, dochutíme majoránkou, lahůdkovým droždím a himalájskou solí. Přimícháme uvařený amaranth. Zeleninu nakrájíme na větší měsíčky, promícháme s řepkovým nebo olivovým olejem a provensálským kořením. Připravujeme v konvektomatu na pečení 170 st. zhruba 15 minut . Čerstvý celer nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem a na pečicím papíru pečeme v konvektomatu do změknutí. Upečenými „škvarkami“ sypeme cizrnové pyré.
Průměrná hmotnost porce: 280 gr
Alergeny: 09 celer