Bramborák dýňový

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Majoránka

0, 005

kg

Česnek

0,020

kg

Sůl

0,010

kg

Olej fritovací

0,200

l

Cibule

0,150

kg

Mouka polohrubá

0,400

kg

Brambory

0,200

kg

Dýně Hokaido

0,028

kg

Vejce

3

ks

Technologický postup:

Dýni omyjeme a spolu se slupkou nastrouháme na jemném struhadle. Oškrábané brambory dočistíme, omyjeme, nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl, majoránku, prolisovaný česnek a vše zamícháme. Chvíli necháme směs odpočinout. Těsto lijeme na pánev s rozehřátým tukem a pečeme po obou stranách dozlatova.


Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Bramborák dýňový

Název suroviny

Množství

MJ

Majoránka

0, 005

kg

Česnek

0,020

kg

Sůl

0,010

kg

Olej fritovací

0,200

l

Cibule

0,150

kg

Mouka polohrubá

0,400

kg

Brambory

0,200

kg

Dýně Hokaido

0,028

kg

Vejce

3

ks

Dýni omyjeme a spolu se slupkou nastrouháme na jemném struhadle. Oškrábané brambory dočistíme, omyjeme, nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl, majoránku, prolisovaný česnek a vše zamícháme. Chvíli necháme směs odpočinout. Těsto lijeme na pánev s rozehřátým tukem a pečeme po obou stranách dozlatova.