Barevná vřetena s brokolicí a parmazánem

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Těstoviny vřetena barevná

0,800

kg

Brokolice

0,600

kg

Olej stolní

0,080

l

Sůl

0,030

kg

Pepř mletý

0,001

kg

Česnek mražený

0,015

kg

Petržel nať

0,001

kg

Vegeta

0,010

kg

Sýr parmezán

0,200

kg

Technologický postup:

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a promastíme. Na oleji orestujeme nakrájenou brokolici, přidáme sůl, pepř, česnek, vegetu (BIO), petrželovou nať a krátce orestujeme. Těstoviny smícháme s upravenou brokolicí a podáváme sypané strouhaným parmezánem.

ZŠ Plzeň

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Barevná vřetena s brokolicí a parmazánem

Název suroviny

Množství

MJ

Těstoviny vřetena barevná

0,800

kg

Brokolice

0,600

kg

Olej stolní

0,080

l

Sůl

0,030

kg

Pepř mletý

0,001

kg

Česnek mražený

0,015

kg

Petržel nať

0,001

kg

Vegeta

0,010

kg

Sýr parmezán

0,200

kg

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a promastíme. Na oleji orestujeme nakrájenou brokolici, přidáme sůl, pepř, česnek, vegetu (BIO), petrželovou nať a krátce orestujeme. Těstoviny smícháme s upravenou brokolicí a podáváme sypané strouhaným parmezánem.

ZŠ Plzeň