VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK

Dne 28.5.2024 se hlavní kuchařka zúčastnila semináře Kulinářského umění v akademii Grosseto, Praha Průhonice, které organizoval Magistrát města Pardubic.

Témata: gastronomicko - výživový přístup k tvorbě vyvážených receptů pro školní stravování, sumář hlavních změn v připravované aktualizaci spotřebního koše a jejich návaznost na tvorbu vyvážených receptů, představení sekce recepty v Kulinářském umění a jejich návaznost na kulinářské techniky, představení receptů a jejich ochutnávka - kategorie Polévky (od bezmasých až po tradiční masové), tvorba vyváženého menu pro školní stravování, představení receptů a jejich ochutnávka - Hlavní chody (od bezmasých až po tradiční masové).

Z kulinářských nápadů již nějaké recepty zařazujeme a jsou mezi strávníky oblíbené.

 

Zpracovala: Bc. Marcela Šancová

Dne: 12.6.2024  

VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1VZDĚLÁVÁNÍ KUCHAŘEK 1
Zpět na výpis