Vaření ze sezónních potravin

V rámci hodin pracovních činností jsme se s žáky 6. - 9. ročníku zaměřili na vaření ze sezónních potravin. Vybrali jsme ty, které v zimním období máme uskladněné již od podzimu. Některé byly z naší školní zahrádky, některé z domácích zdrojů a něco jsme museli dokoupit. Inspiraci na vaření jsme našli v kuchařce ze Skutečně zdravé školy Vaření ze sezónní zeleniny, ale i jinde. Připravili jsme si zelňačku, bramboračku, pečenou zeleninu s česnekovým dipem, štrúdl, špagety s čočkovou omáčkou a celerové karbanátky se šťouchanými bramborami s jáhlami. Vše se nám podařilo a chutnalo výborně!

Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1Vaření ze sezónních potravin 1
Zpět na výpis