Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy

Žáci prvního stupně se rozdělili do skupin - první třída si připravila hranolky z řevené řepy s jogurtovým dipem. Během ochutnávky bylo patrné, kdo řepu již nekdy jedl a kdo naopak neví, jak tato zelenina chutná - ne každého oslovila. Žáci 2. - 5. ročníku si pak společně připravili zeleninový boršč. Ten většinu z nich příjemně překvapil a s chutí ochutnávali. Žáci uvařili dostatek polévky, aby jejich kuchařské umění mohli ocenit i rodiče, kteří v ten samý den - odpoledne - přijdou na setkání pro rodiče a děti. 

Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1Příprava zdravé svačinky - zeleninový boršč, hranolky z červené řepy 1
Zpět na výpis