PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ

Sklizeň ovoce a zeleniny nás motivovala k tvoření pochoutek. Udělali jsme si ovocná lízátka. Plátek jablka napíchnutý na dřívku od nanuka jsme pomazali rozpuštěnou čokoládou nebo bílým jogurtem a ozdobili sušeným ovocem – kousky jahod, kokosu, jablíček.  

Také jsme si upekli zeleninového placky. Zkusili jsme si oloupat brambor. Nastrouhali jsme cuketu a brambor, smíchali to s pohankovou moukou, vejcem, solí, kořením majoránkou a oreganem. Na plech jsme lžící dali hromádky hmoty, které se nám v troubě upekli do zlatova.

PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ V MŠ MÁNESOVA KROMĚŘÍŽ 1
Zpět na výpis