PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ

Podzimní úroda nám poskytla ovoce a zeleninu k praktickým činnostem - krájení, strouhání a přípravě pokrmů.

Upekli jsme si jablkový závin, zeleninovou pizzu, banánové muffiny, abychom spotřebovali zbylé banány od svačiny. Sušili jsme křížaly, vyráběli jsme jablíčkové nanuky v jogurtové polevě sypané oříšky.

PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1PODZIMNÍ KUCHTĚNÍ 1
Zpět na výpis