Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar

24. 10. 2022

Během našich pravidelných dopoledních vycházek po Soběchlebech jsme si s dětmi v místním sadu nasbírali BIO hrušky a jablka.

Tentokrát jsme si společně uvařili BIO rozvar, který si budeme přidávat do jogurtů a do kaší.

Recept:

Jablka a hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do hrnce, přidáme skořici a hřebíček. Za stálého míchání rozvaříme a jako konzervant použijeme citrón. Dáme do sklenice a otočíme víkem na dno.

V.Dvořáková

Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1Ježečci z MŠ Soběchleby si vaří hruško-jablečný rozvar 1
Zpět na výpis