Cestujeme dnes na Slovensko

14. 5. 2024

S chutí a vůní jsme dnes se školní jídelnou zavítali ke krajanům na Slovensko. Samozřejmě nesmělo na menu chybět sádlo-v našem provedení hravé a dětské-květiny, polévka kapustnicová (zelňačka bez uzenin) a k hlavnímu chodu domácí brynzové halušky z brambor od farmáře a s vlastními bylinkami. Na Slovensku převážně v Tatrách jsou salaše a převažuje výroba ovčích sýrů. Na naše poměry jsme zvolili k odpolední svačince rozpečenou bagetku s farmářskou zeleninou a ovčím sýrem z farmy Držovice, kam se s dětmi již příští čtvrtek vydáme na exkurzi a ochutnávku. S chutí propojujeme vzdělávací program se stravovacím procesem. Vaření nás baví. I bez paní kuchařky- Nikol VŠJ a vždy zapálená říďová.

Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1Cestujeme dnes na Slovensko  1
Zpět na výpis