Audit zbytků jídla v naší jídelně

29. 5. 2024

Audit č. 1 - pondělí 6. května 2024

Polévka z fazolových lusků s kapáním

Menu 1: vepřové kostky na kmíně, těstoviny

Menu 2: babiččino kuřecí maso, jasmínová rýže

Počet vydaných obědů: 553

Množství použitých surovin na přípravu obědů: 184,25 kg

Množství vyhozených zbytků: 30 kg

Vyhozeno: celý oběd:   56      půl oběda: 128

Podíl vyhozených zbytků: 15 %

Audit č. 2 - úterý 7. května 2024

Krupicová polévka se zeleninou a vejci

Menu 1: ražniči na plechu, brambory

Menu 2: šnitlíková pomazánka, pečivo

Počet vydaných obědů: 561

Množství použitých surovin na přípravu obědů: 290,8 kg

Množství vyhozených zbytků: 35 kg

Vyhozeno: celý oběd: 82      půl oběda  188

Podíl vyhozených zbytků: 12,5 %

Stručný plán snižování plýtvání:

- úzká komunikace se strávníky

- informovanost o použitých surovinách

Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1Audit zbytků jídla v naší jídelně 1
Zpět na výpis