Monitoring solení
Monitoring solení
Cílem analýzy Monitoringu solení je zjištění, jak využíváte sůl při přípravě pokrmů ve srovnání s doporučeními WHO.
Monitoring soli spočívá v zapisování spotřeby přímé a nepřímé soli (obsažené v polotovarech, hotových pokrmech a dochucovadlech) do předdefinovaných karet pokrmu.
Zpráva z Monitoringu bude obsahovat cenné informace:
- Vysvětlení problematiky solení.
- Analýzu dat z Monitoringu solení.
- Hodnocení současného stavu a vytyčení klíčových oblastí pro další rozvoj.
- Návrh doporučení k používání soli nebo alternativ soli.
Organizace:
Doba trvání: sběr dat – vyplnění karet pokrmů: 5 pracovních dnů. Analýzu a doporučení z Monitoringu soli obdržíte do 3 týdnů od odevzdání vyplněných karet pokrmů.
Cena: 3 500 Kč, pro školy zapojené do programu SZŠ - Kč 2 000,-
Objednávka semináře: pro objednávku tohoto semináře prosím vyplňte tento jednoduchý formulář.