Jak na pestré a zdravé stravování školkových dětí
Program webináře:
-
Co to je pestré a zdravé stravování
Vysvětlení problematiky používání základních (skutečných) potravin oproti hotovým produktům či polotovarům potravinářského průmyslu. Pochopení principu tvoření pestrého jídelníčku versus konvenčního jídelníčku skládajícího se často jen z pár druhů potravin s nedostatečným zastoupením mikroživin a nadbytkem soli či cukru.
-
O jaké suroviny obohatit jídelníček dětí
Jaké potraviny jsou vhodné do jídelníčku dětí přidat a jak s nimi pracovat v kuchyni. Návrh svačinek a polévek – příprava obilných kaší, přesnídávek, neslazených dezertů, moučníků, používání luštěnin, příprava pomazánek, jak na kvalitní polévky od přípravy domácího zeleninového či masového vývaru, jak v nich schovat luštěniny, zeleninu a jak je dochutit.
-
Diskuse dle konkrétních potřeb školky
Lektorka poskytne základní recepty na svačinky a polévky vypracované dle potřeb školky do týdne od uskutečnění přednášky.
Organizace:
Kdy: dle domluvy kdykoliv během dne
Termíny: Otevíráme březnové termíny: 1.3., 12.3., 28.3.
Doba trvání: 90 min
Kde: na platformě ZOOM
Lektor: Tereza Bicanová
Cena: 3 000 Kč
Objednávka semináře: pro objednávku tohoto semináře prosím vyplňte tento jednoduchý formulář.