Gnocchi s kuřecím masem a špenátem

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Gnocchi bramborové

2,000

kg

Špenát listový

0,400

kg

Prsa kuřecí

1,000

kg

Olej stolní

0,060

l

Česnek

0,020

kg

Grilovací koření

0,015

kg

Sůl

0,010

kg

Smetana 12%

0,200

l

Máslo

0,080

kg

Technologický postup:

Gnocchi si připravíme dle návodu. Špenátové listy překrájíme, česnek nakrájíme na plátky, orestujeme na másle, přidáme špenát, vydusíme, zalijeme smetanou a dochutíme. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, a buď orestujeme na pánvi, nebo opečeme v konvektomatu.


Drůbeží a rybí pokrmy
Zpět na výpis

Gnocchi s kuřecím masem a špenátem

Název suroviny

Množství

MJ

Gnocchi bramborové

2,000

kg

Špenát listový

0,400

kg

Prsa kuřecí

1,000

kg

Olej stolní

0,060

l

Česnek

0,020

kg

Grilovací koření

0,015

kg

Sůl

0,010

kg

Smetana 12%

0,200

l

Máslo

0,080

kg

Gnocchi si připravíme dle návodu. Špenátové listy překrájíme, česnek nakrájíme na plátky, orestujeme na másle, přidáme špenát, vydusíme, zalijeme smetanou a dochutíme. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, a buď orestujeme na pánvi, nebo opečeme v konvektomatu.