Střední škola gastronomie a služeb
Postup v programu
Angažovanost a kultura stravování
Kvalita jídla a místo jeho původu (ve spolupráci s naší školní jídelnou)
Vzdělávání o jídle a stravování
Místní společenství a spolupráce
Angažovanost a kultura stravování
Kvalita jídla a místo jeho původu (ve spolupráci s naší školní jídelnou)
Vzdělávání o jídle a stravování
Místní společenství a spolupráce
Angažovanost a kultura stravování
Kvalita jídla a místo jeho původu (ve spolupráci s naší školní jídelnou)
Vzdělávání o jídle a stravování
Místní společenství a spolupráce
Blog
-
Exkurze prvního ročníku na ekologickou farmu Bošina
12. 04. 2019V pátek 12. dubna jsme přijali pozvání prohlédnout si blízkou ekologickou farmu Bošina.
Celý článek -
Gastronomie, která podporuje zdraví
25. 03. 201925. března se na naší škole uskutečnil workshop s názvem GASTRONOMIE, KTERÁ PODPORUJE ZDRAVÍ.
Celý článek -
Náš žák vyhrál mezinárodní kuchařskou soutěž v Olomouci
08. 10. 2018Úkolem soutěžících bylo v šedesáti minutách uvařit 5 porcí hlavního jídla. Základní surovinou byla ryba, Africký sumeček.
Celý článek -
Žáci chtějí jíst častěji bezmasé pokrmy
05. 10. 2018Na stravovací komisi byla projednána skladba jídelního lístku s ohledem na cenové limity a spotřební koš.
Celý článek -
BIO produkty našim žákům chutnaly
18. 06. 2018Zjistit víc o ekologickém zemědělství a biopotravinách v Královéhradeckém kraji měli možnost naši žáci na semináři, který pořádal Bioinstitut, o.p.s. Uskutečnil...
Celý článek -
Exkurze na biofarmu byla velkým zážitkem
15. 05. 2018Ve středu 2. května jsme se společně s našimi žáky z 1.A a 1.H vydali na zajímavou exkurzi na farmu manželů Moniky a Vladimíra Menčíkových, která se nachází v krásném...
Celý článek